Most popular

Tekniske informasjonskapsler, noen av vre informasjonskapsler er helt ndvendig p vre nettsteder eller for visse funksjoner p disse nettstedene. Vre informasjonskapsler kan inkludere informasjon om dine nettsk og lar oss skreddersy..
Read more
Punkt 4,1 km9,8 km13,8 km21,097 km25,4 km31 km34,9 km42. Klasse, overalt-MennKvinner-Kvinner 18-22 rKvinner 23-34 rKvinner 35-39 rKvinner 40-44 rKvinner 45-49 rKvinner 50-54 rKvinner 55-59 rKvinner 60-64 rKvinner 65-69 rKvinner 70-74 rKvinner..
Read more
Torniamo indietro e ci dirigiamo verso Aker Brygge, uno spiazzo alle spalle del Radhuset, il municipio di Oslo, che rappresenta il simbolo della citt costituito." Read these blogs and more..
Read more

Sulland bil bod


sulland bil bod

porukkaa vielä lähemmäksi toisiaan. Ensin vedetän kesä ja sitten jouluksi vielä ihan uusi show, Andu hehkuttaa. Onko meillä jotain tavoitteita, kun kuitenkin musabisnestä tehdän, Andu pohtii ja jatkaa: Musiikki tulee kuitenkin aina ennen bisnestä ja tässä yhtälössä, jossa Uniikki jatkaa omaa soolouraansa, tämä oli enemmänkin tällainen fiilisprojekti, että saadaan jotain ulos ennen kesän keikkoja. Ei me olla ikinä perinteisen artistiahdistuksen kautta tehty musiikkia. Muistan kun oli sata keikkaa vuodessa. Ei tietenkän voinut tietä, että millä tasolla se voi menestyä. Uniikki viittaa Rumban entisen pätoimittajan, mikko Aaltosen kirjoittamaan 7 veljestä 20 vuotta Rähinä -kirjaan. Rumba tapasi Kapasiteettiyksikön Uniikin ja Andun Helsingin Etelärannassa sijaitsevassa Story-ravintolassa, jonka yksi omistajista Andu. Se oli Tasiksen idea ihan selvästi.

Viimeiseksi mainittu tulee takaisin oikeastaan vain juuri Rähinän juhlavuoden takia. Fintelligens ja Kapasiteettiyksikköhän eivät ole ikinä järjestäneet yhteiskeikkaa. Nykypäivän sopivasti kappaleen suoratoistolukemia tarkastetaan heti aluksi Andun kännykästä. Rähinä on aina löytänyt keinot olla esillä, ilman että ostetaan mitän Hesarin kansia. Prosessi meni niin uskomattoman sulavasti, että tällaisena Rähinä-produktiona saatiin koko projekti tehtyä. Kaikesta pätellen fiilikset ovat yhtä aurinkoiset kuin haastattelupäivän hellesä. Haluttiin Rähinän 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehdä sitä, mistä kaikki on lähtenyt liikkeelle mennä studioon ja tehdä jotain, mitä esittä ihmisille. Se on tosi siistiä, että on ollut mukana auttamassa jotain näin isoa ilmiötä kasvamaan entistä isompiin mittoihin.

Todettiin, että jos jengi on meistä joskus digannut ja diggaa tästä, niin sitten me ollaan tehty oma tehtävämme. Ainakaan uusi kappale Bella Zau ei herätä pelkoa mistän puolivillaisesta, vaan nyt ollaan selvästi tosissaan. Se kertoi tarinoita, että kuka on kukakin. Ensimmäiseltä Kapasiteettiyksikön jälkeiseltä soololta, Juokse poika juokse löytyvän Pojat on poikii -kappaleen video oli tavallaan isoin-video mitä Suomessa oli ikinä nähty. Se on varsinainen urani nyt. Siellä pitäisi antaa huomiota, mutta sitten työelämä vaatii.

Stians bilglass hnefoss
Pukk bod


Sitemap